Kulinaria
Menu ustalamy z każdym klientem indywidualnie . Poniżej przedstawiamy przykładowe menu na poprawiny.
Poprawiny
Danie 1
Żurek z kiełbasą i jajkiem
Mięsa:
Pieczeń z karczku
Polędwiczka wieprzowa sous vide w sosie kurkowym
Rumsztyk wieprzowy
Kaczka w sosie własnym
Kotlet schabowy z serem i pieczarką
Kurczak z pieca
Dodatki:
Ziemniaki gotowane
Kluseczki bazyliowe
Zestaw surówek
Buraczki zasmażane
Mizeria
Danie 2
Polędwiczka z kurczaka ze szpinakiem i serem
Frytki
Medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie grzybowym podane z kaszą bulgur
Pierogi na słodko z serem
Kopytka w ziołach
Kluski śląskie
Naleśniki z jabłkami prażonymi i owocami
Danie 3
Grill w ogrodzie
W sezonie letnim przenosimy sie do ogrodu gdzie dysponujemy barem grillowym w otoczeniu pięknego zielonego terenu
Danie 4
Flaki wołowe z nutką majeranku