Menu ustalamy z każdym klientem indywidualnie . Wszystko przygotowujemy własnoręcznie od ręcznie robionych pierógów, krokietów po wędliny z własnej wędzarni. Poniżej przedstawiamy przykładowe menu na pierwszy dzień przyjęcia weselnego.
Danie główne
Rosół
Naszą tradycją jest rosół gotowany z kaczek, indyka i wołowiny.
Mięsa:
Schab z kością
De volaille
Policzki wieprzowe Nelson z warzywami
Udko z kaczki confit
Pierś z kaczki sous vide
Łosoś z pieca
Sznycel po węgiersku
Ziemniaki z wody, kluski śląskie
kraszone skwarkami z cebulką zasmażaną i świeżym koprem
Ponadto:
Modra kapusta
Bukiet warzyw gotowanych
Surówki dwa rodzaje
Mix sałat z sosem vinegret
Sos pieczeniowy
Drugi posiłek gorący
Ciasto Brownie
Lody
Mus malinowy
Owoce
Trzeci posiłek gorący
Filet z kurczaka sous vide podany na szparagach z sosem serowym
Kasza z warzywami
Polędwica z dorsza w sosie gorgonzola
Ryż z warzywami i kurczakiem
Pizza włoska z rukolą i szynką parmeńską
Golonka po bawarsku
Ziemniaki zapiekane w mundurkach
Czwarty posiłek gorący
Udziec wieprzowy z pieca
Kasza bulgur z warzywami
Świeżonka z cebulką
Kapusta kiszona zasmażana z łazankami
Sałatki
Surówka z kapusty pekińskiej
Sosy
Piaty posiłek gorący
Żeberka w sosie BBQ
Karczek z grilla
Oscypki z pieca ze świeżą żurawiną
Kurczak z pieca
Udziec z kurczaka pieczony w ziołach
Pieczone ziemniaki
Frytki stek house
Sos tzatzyki
Surówka colesław
Szósty posiłek gorący
Barszcz czerwony
Krokiety z pieczarkami
Pierogi z mięsem podane z okrasą